Login

Zagrli me ove zime

Artist Valentina Gyerek
Title Zagrli me ove zime
Release Date Wednesday, December 21, 2016
Genre Pop > Pop
Copyright © Campus d.o.o.
Country CROATIA

Promotion Text

Valentina Gyerek - Zagrli me ove zime

Valentina Gyerek rođena je 19.10.1984.g. u Osijeku. Od najranije dobi ljubitelj je glazbe i pjevanja.
Nakon završene osnovne glazbene škole daljnje školovanje nastavlja u Osijeku završivši srednju glazbenu gimnaziju „Franjo Kuhač“, smjer glazbenik instrumentalist – klavir.
Valentina je 2001.g. sudjelovala u prvom music talent showu na našem prostoru – Story Super Nova Music Talents te od 7.500 prijavljenih kandidata dospjela među 9 najboljih.
Od 2005.g. pridružuje se kao vokalni solist jazz sastavu JazzyBell iz Belišća koji se 2010.g. predstavio gostovanjem na HRT-u u emisiji Dobro jutro Hrvatska.
Godine 2006. dobitnica je nagrade za najboljeg studenta Umjetničke akademije od strane „Lions“ cluba Osijek.
U rujnu 2008. diplomirala je sa odličnim uspjehom na spomenutoj Umjetničkoj akademiji u Osijeku – odjel za glazbenu kulturu na temi “Skladatelj Sigmund Romberg iz Belišća, na američkoj pozornici”.
2011.g. je bila jedina hrvatska predstavnica u prvom krugu natjecanja Avon Voices, ulaskom u prvi krug našla svoje mjesto među 180 natjecateljica koje dolaze iz više od 50 zemalja, a odabrana je
između čak 6.000 kandidatkinja.
Dugogodišnji je aktivni član Amaterskog kazališta u Belišću u kojem često nastupa uz pratnju tamburaškog i zabavnog orkestra u vokalno – solističkim izvedbama.
Gostovala je nekoliko puta u emisiji Lijepom Našom.
2016.g. sudjeluje na showu The Voice, u timu Ivana Dečaka, a danas često upriličuje svečane događaje grada Belišća izvedbom himne i domoljubnih pjesama.
U posljednjih 6 mjeseci intenzivno nastupa po raznim gradovima u Slavoniji te po otoku Krku u akustičnoj duo varijanti, izvodeći obrade stranih i domaćih popularnih pjesama, uz pratnju vrsnog gitariste Vjekoslava Pavlovića.
Danas radi kao nastavnik klavira u osnovnoj glazbenoj školi.

Management / Booking

Get in contact