Get every week all new releases

Ik Ben Hier

Artist Van Wal
Title Ik Ben Hier
Release Date Tuesday, November 15, 2016
Genre Pop > Pop / Rock
Copyright © Incus Dutch
Country NETHERLANDS

Promotion Text

Debuut single Van Wal - Ik Ben Hier

Ik Ben Hier

Het is in deze tijd belangrijk om je te beseffen dat je niet alleen bent in de wereld. De plek waar je bent bepaald wie je bent, wat je doet en hoe je je voelt. Wat is mooier dan die plek te delen met een geliefde of een vriend of vriendin?
Deze song gaat erover dat waar je ook bent, je hebt altijd een plek in je hart die je kan delen.

Van Wal is een nieuwe Nederlandse Poprock band met originele songs!!

Van Wal staat garant voor lekkere uptempo songs en stevige ballads. Een positieve en krachtige poprock-sound vloeit uit de instrumenten die door zes gedreven en ervaren topmuzikanten worden bespeeld. Met gezongen verhalen uit de keel van een rasentertainer, over dingen waarin eenieder zich herkent: de liefde, het leven en de lust. Met Van Wal op het podium mag het losgaan!

De zanger en muzikanten van Van Wal hebben allen hun sporen in de muziekscene reeds ruimschoots verdiend. Paradiso, 013, Effenaar, De Vorstin (e.v.a.), een scala aan festivals, theaterzalen, kroegen en pleinen hebben zij vanaf het podium gezien. Van jongs af aan hebben zij menig band opgeluisterd, diverse muziekproducties gelanceerd en/of op hebben op andere wijze van een succesvolle muzikale carrière genoten.

Gezamelijk zetten zij nu een nieuwe stap. In het voorjaar van 2016 vonden zij elkaar in een ontembaar verlangen naar iets nieuws. En zij stelden zich een doel: het leven schenken aan een nieuwe Nederlandse formatie die knalt! En wel...in het Nederlands.

Pictures

Promotion Pictures

Management / Booking

Get in contact